OdporúčameZaložiť web alebo e-shop
2007
2007

27.12.

Zmenili sme dizajn nášho webu :)

23.12.

Selynke sa dnes ráno narodili "predvianočné" šteniatka =) sučka a psík.

8.11.

Dnes sa naša Noki stala prvý raz hrdou mamičkou :))

4.11.

Začiatok novembra tradične patrí klubovej výstave v Nitre. Geriho sme prihlásili do triedy šampiónov, kde sa umiestnil na druhom mieste s ocenením Výborný 2 Res.CAC. Výstavy sa zúčastnil aj náš odchovanec Bacardi, ktorý spomedzi 15 psíkov tiež získal ocenenie Výborný, a dostal sa aj do užšieho výberu 7 psov, kde síce skončil ako Výborný bez poradia (5.miesto), no my sme z neho mali obrovskú radosť. Bakinko sa výstavy zúčastnil prvý raz, a zvládal všetko perfektne ako pravý výstavný psík.


14.10.

Túto nedeľu sme strávili na národnej výstave v Szentendre, posudzoval p. Korózs András. Geri získal v triede šampiónov CAC, a v záverečných súťažiach skončil na druhom mieste v súťaži o najkrajšiu chovateľskú stanicu so sučkami Mama Mia a Natasha of Joranza.

6.10.2007

6.10. - Tento deň sa konala MKSZ výstava v Székesfehérvári, na ktorej sa zúčastnila naša "odchovankyňa" Baileys (www.jorikas.wbl.sk), ktorá len teraz rozbieha svoju výstavnú kariéru, a vo svojich 11 mesiacoch potešila krásnym titulom V1, HPJ, Best Junior!! Gratulujeme rodine Galiszovej z Kecskemétu, a prajeme veľa ďalších úspechov!!

29.9. - Baileys: Výborná 2 na výstave v Budapešti. :)

8.9.2007

Toto ráno sme cestovali do mesta Kecskemét na medzinárodnú výstavu psov. Posudzoval izraelský rozhodca p.Avi Marshak. Obloha bola zatiahnutá, a bolo dosť chladno, ale zvládli sme to :) Do kruhu sme nastúpili s talianskym psíkom - tohtoročným svetovým a európskym víťazom, a konkurovať takému o 4 roky staršiemu psovi bolo nad naše sily, takže sme si odniesli ocenenie V2, Res.CAC a vynikajúci posudok. :-)

Tejto výstavy sa zúčastnila aj mladučká Baileys Fortuna Jorikas, ktorá skončila na nádhernom 3. mieste vo veku 10 mesiacov.

2.9.2007

Moja Nokinka oslávila druhé narodeniny.

25.8.2007

Túto noc sme sa už o jednej vybrali na dlhšiu cestu do susedného Maďarska - do Debrecenu, kde sa konala medzinárodná výstava psov. Cestu sme zvládli bez problémov, a na miesto sme dorazili už po piatej. :)
Aspoň sme mali čas odpočinúť si, aj vyvenčiť a pripraviť našich psíkov. Posudzovanie začalo o 10, ale yorkovia sa dostali na rad až poobede, akurát keď slnko začalo neuveriteľne piecť. Aj tentoraz posudzovala rozhodkyňa z Ruska, pani Valentina Ivanisheva Pavlovna. Geri ma v kruhu nesklamal, predvádzal sa s veľkým temperamentom, a výsledok je rovnaký ako minulý týždeň - tr.šampiónov - V1, CAC, CACIB!!

19.8.2007

Tento víkend sa konala medzinárodná výstava v Bratislave. Tak ako každý rok sa tu aj teraz zúčastnilo veľa psov z rôznych krajín. Yorkshirov posudzovala pani Nikitina Ludmila z Ruska. Dnes sa Geri predviedol po prvý raz na Slovensku v triede šampiónov, a výsledok bol naozaj úžasný - získal ocenenie výborný 1, CAC, CACIB! :) Týmto víťazstvom sa stal čakateľom na Grandšampióna Slovenska.

2.8.2007

Náš Geri má dnes 3 roky!!!

29.7.2007

Dnes sme sa vybrali na národnú výstavu do Györu. Geri bol prvýkrát vystavovaný v triede šampiónov, na začiatku som mala trošku trému, ale tá zo mňa rýchlo opadla, pretože Geri sa predvádzal s elánom, a po tomto výkone si pripísal ďalší CAC. Atmosféra tohoto dňa bola príjemná, strávili sme ju v dobrej partiii ; ))))

22.7.2007

V nedeľu sme sa vybrali do maďarského mesta Szombathely, kde sa konala medzinárodná výstava. Geri bol vystavovaný v triede otvorenej, čiže táto výstava bola pre nás takpovediac " zbytočná" :) , keďže sme už potrebné tituly na šampionát tejto krajiny získali. Ale uzávierka výstavy bola ešte predtým. :-) V kruhu sa mu nechcelo chodiť tak, ako inokedy, asi v tom svoju rolu zohralo aj teplo, ale napriek tomu získal pekné ocenenie V2, Res.CAC.

9.7.2007 Bianca dnes oslávila 1 rok.

8.7.2007

Včerajší úspech sa zopakoval, a domov sme si priniesli CAC a BOB, rozhodcom bol Dr. Márton János. V záverečných súťažiach sme opäť skončili ako 2. najkrajší pár psov so sučkou Chantal of Joranza, ktorá sa tiež pýši ďalším CAC-om. Domov sme síce prišli unavení, ale šťastní a spokojní :)

7.7.2007

Tento víkend sme venovali výstavám. Ráno sme sa vybrali do Budapešti na národnú výstavu. Počasie bolo riadne veterné, už po pol hodine sme mali piesok všade, a očesať psíkov bolo až nemožné..Yorkshirov posudzoval pán Szabó Sándor, ktorý nám zadal posledný CAC potrebný k získaniu titulu Hungaria Champion, a na záver nám dal aj BOB so slovami- Máte krásneho psa. :)) Ostali sme aj na záverečné súťaže, kde sme získali krásne 2. miesto v súťaži o najkrajší pár psov, v zložení CH Gerard of Joranza + Chantal of Joranza. Uvidíme, či aj zajtrajšok bude taký úspešný :)

30.6.2007

Dnešný deň sme strávili na medzinárodnej výstave v susednom Maďarsku, v Székesfehérvári. Počasie nebolo práve najlepšie, ale Gerimu to nevadilo. Yorkshirov posudzoval pán Korózs András, ktorý nám v triede otvorenej po vynikajúcom posudku zadal titul Výborný 1, CAC, a domov sme si priniesli aj Res.CACIB.


2.6.2007

Dnes sme sa zúčastnili medzinárodnej výstavy, ktorá sa konala v Nitre. Posudzoval pán Andrzej Kazmierski(PL), špecialista na teriéry, ktorý si psíkov dôkladne prezrel, hlavne v pohybe, keď si kľakol, aby videl kostru psíkov. Geri sa mu páčil od prvej chvíle, ako vstúpil do ringu, krásne sa predviedol a v silnej konkurencii získal ocenenie V1 CAC v otvorenej triede, a nakoniec aj svoj prvý CACIB!! Tá radosť bola, a aj je neopísateľná.. :)

 

1.6.2007

Doobeda sme sa vybrali na výstavu do Senca. Minulý rok tu Geri získal svoj prvý CAC. Aj teraz mal výbornú náladu, akosi sa mu zapáčilo vystavovanie. Pani rozhodkyňa Katalin Radvánszky udelila Gerimu titul V1, CAC - týmto víťazstvom sa stal Šampiónom krásy Slovenska, a nakoniec získal aj BOB! V záverečných súťažiach skončil Geri na 3. mieste skupiny FCI III.- BOG III.


 


Ďakujeme  Zuzane  Orbánovej za to, že nám predala tohoto krásneho psa

s úžasnou povahou, a tiež za všetku pomoc na výstavách i mimo nich.

Zuzana, thanks for Gerard, our beautiful dog!!


Tvorba webových stránok na WebLahko.sk  |  Nahlásiť protiprávny obsah!  |   Mapa stránok